![]() | הכרזה: הכרזה | חוק מילוי טפסי ההמלצות ו\או הביקורותפורסם על ידי: 00X, לא ניתן לפרסם תגובות, צפה בכל ההכרזות | מגיב אחרון: 00Xלפני שבוע | 152 צפיותפורסם לפני שבוע |
![]() | הכרזה: הכרזה | אפשרות לשינוי שם משתמש + הליך אזהרות חדשפורסם על ידי: 00X, צפה בכל ההכרזות | מגיב אחרון: Relogלפני 5 ימים | 438 צפיותפורסם לפני 6 ימים |
|
פורסם לפני 7 חודשים
שם פרטי: Dons / זכר
#1 |
||
|
משתמש מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 22 סקייפ: לא ידוע הצטרף לפני 8 חודשים |
שרת RP חדש!
IP:212.235.52.56:4711 מוד Roleplay מבוסס על העיר Los Santos, המוד היה פעיל באתרים: www.BiGamer.co.il | www.GTA-RP.org שיא המחוברים כשאר המוד היה באוויר: 70 פלוס. למוד יש אפשריות רבות, תסתכלו בתמונות, Firstperson : מציגה לך את הגוף שלישי של המשחק, רק את הידים או את הרובים. תמונה: http://i.imgur.com/9CkGW.jpg ---------------------------------------------------------------------------- הפקודה /help, בשרת יש מגוון פקודות, קנית כובעים או כל דבר אחר ע"י עריכה של האפשרות החדשה. התמונה: http://i.imgur.com/xVSRF.jpg תוכל לראות את הסרטון בערוץ יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=A4TVetuFRic&feature=plcp --------------------------------------------------------------------- משטרה: (אוביקטים לא פרטי) http://i.imgur.com/cSRQs.png http://i.imgur.com/MQpZM.png --------------------------------------------- /guide: תמונה: http://i.imgur.com/gABeL.jpg -------------------------------------------- מערכת אזיקים: גם את זה תוכל לראות בערוץ יוטיוב בקישור: http://www.youtube.com/watch?v=miN4GZiKAIU&feature=plcp IP:212.235.52.56:4711 ההודעה נערכה ע"י Dons, לפני 7 חודשים SAMP RP
IP:212.235.52.56:4711 Mod:TranceRP |
||
|
פורסם לפני 7 חודשים
שם פרטי: ערן חיים / זכר
#2 |
||
![]() משתמש כבוד קבוצה: משתמשי כבוד הודעות: 502 סקייפ: לא ידוע הצטרף לפני 8 חודשים |
|||
|
פורסם לפני 7 חודשים
#3 |
||
|
תודה
SAMP RP
||
|
פורסם לפני 7 חודשים
שם פרטי: אלרון / זכר
#4 |
||
|
משתמש מתקדם קבוצה: רשומים הודעות: 176 סקייפ: לא ידוע הצטרף לפני 8 חודשים |
בהצלחה
"שתראי לי ששווה להילחם אני הראשון שינצח.."
|
||
|
פורסם לפני 7 חודשים
#5 |
||
|
תודה
SAMP RP
||
|
פורסם לפני 7 חודשים
שם פרטי: snir / זכר
#6 |
||
|
משתמש-על קבוצה: משתמשי כבוד הודעות: 665 סקייפ: snir.saf הצטרף לפני 8 חודשים |
חבל שקנית מוד שיש אותו לעוד אנשים
הצעתי לך בנייה של מוד לפי הדרישות שלך, זה שיש אופציה לאזיקים לא עושה את המוד ייחודי או מגניב ><... בכ"מ אם תרצה ההצעה שלי עדיין תקפה לגבי המוד, אני אסדר לך מחיר טוב למוד לפי הדרישות שלך, מוד ייחודי, יעיל מבחינת קוד (תוכל לשאול מתכנתים שלדעתך הם ברמה).. |
||
|
פורסם לפני 7 חודשים
שם פרטי: ניב / זכר
#7 |
||
|
משתמש מתחיל קבוצה: רשומים הודעות: 31 סקייפ: לא ידוע הצטרף לפני 8 חודשים |
0 אנשים עכשיו מחוברים?...
|
||
|
פורסם לפני 7 חודשים
שם פרטי: רון / זכר
#8 |
||
|
משתמש-על קבוצה: רשומים הודעות: 575 סקייפ: לא ידוע הצטרף לפני 8 חודשים |
|||
|
פורסם לפני 7 חודשים
#9 |
||
|
אחי זה מוד יחודי לפי מה שהבעלים שקניתי מימנו תמוד אמר לי ואין אותו לעוד אנשים
ציטוט פורסם במקור ע"י CsPlayer לפני 7 חודשים 0 אנשים עכשיו מחוברים?... השרת נפתח אתמול ב00:00 בלילה ההודעה נערכה ע"י Dons, לפני 7 חודשים SAMP RP
||
|
פורסם לפני 7 חודשים
שם פרטי: אלי / זכר
#10 |
||
![]() מנהל פורום עיצוב וגרפיקה קבוצה: מנהלי פורום הודעות: 1,158 סקייפ: לא ידוע הצטרף לפני 8 חודשים |
ציטוט פורסם במקור ע"י Dons לפני 7 חודשים אחי זה מוד יחודי לפי מה שהבעלים שקניתי מימנו תמוד אמר לי ואין אותו לעוד אנשים ציטוט פורסם במקור ע"י CsPlayer לפני 7 חודשים 0 אנשים עכשיו מחוברים?... השרת נפתח אתמול ב00:00 בלילה אז מה נראה לך הוא יבוא ויגיד לך העתקתי לך מוד שיניתי אותו הוספתי קצת דברים תשלם לי הון? לפי איך שאני מכיר אנשים....... הם לא יעשו את זה! ורואים שהמוד מועתק.. אני מתמצא בRP ולכן אני יודע. --------------------- 1. למה המוד באנגלית? 2. למה הוא בנוי בצורה שרק מתכנתים בחו"ל בונים RP אם אתה מבין למה אני מתכוון (תכנות בקודים אחרים ומודים הרבה יותר שונים מהRP הישראלי.. שבכלל לא מקודם פה) 3.כשאני נכנס לסרבר כתוב [Sever] (אני יתרגם את זה ישר): השם צריך להיות במבנה X_X (בחו"ל, שוב אם בא לך לקבל עוד פיילים אתה מוזמן לפנות אליי, בכ"מ זה לא עניין שלי הבחירה שלך במוד מוכן או לא, זה עניין שלך. בהצלחה ההודעה נערכה ע"י WebMaster, לפני 7 חודשים מעצב WEB, מעצב אתרים, לוגואים, באנרים.
פרטי יצירת קשר: אימייל- flyflayer177@gmail.com או בהודעה פרטית. המשך יום נעים לכולם :) |
||
|
פורסם לפני 7 חודשים
#11 |
||
|
ציטוט פורסם במקור ע"י WebMaster לפני 7 חודשים ציטוט פורסם במקור ע"י Dons לפני 7 חודשים אחי זה מוד יחודי לפי מה שהבעלים שקניתי מימנו תמוד אמר לי ואין אותו לעוד אנשים ציטוט פורסם במקור ע"י CsPlayer לפני 7 חודשים 0 אנשים עכשיו מחוברים?... השרת נפתח אתמול ב00:00 בלילה אז מה נראה לך הוא יבוא ויגיד לך העתקתי לך מוד שיניתי אותו הוספתי קצת דברים תשלם לי הון? לפי איך שאני מכיר אנשים....... הם לא יעשו את זה! ורואים שהמוד מועתק.. אני מתמצא בRP ולכן אני יודע. --------------------- 1. למה המוד באנגלית? 2. למה הוא בנוי בצורה שרק מתכנתים בחו"ל בונים RP אם אתה מבין למה אני מתכוון (תכנות בקודים אחרים ומודים הרבה יותר שונים מהRP הישראלי.. שבכלל לא מקודם פה) 3.כשאני נכנס לסרבר כתוב [Sever] (אני יתרגם את זה ישר): השם צריך להיות במבנה X_X (בחו"ל, שוב אם בא לך לקבל עוד פיילים אתה מוזמן לפנות אליי, בכ"מ זה לא עניין שלי הבחירה שלך במוד מוכן או לא, זה עניין שלך. בהצלחה לא יודע..... זה שקניתי מימנו אמר שעזב תתיכנות והכל והוא מוכר תמוד שלו... הכל יכול להיות ורק קניתי תמוד.. אחי רק ליפנה 4 ימים שילמתי 150 ש'ח על המוד אני רוצה אז לנצל תמוד למרות שאישית אהבתי תמוד יש לו מלא אפשרויות גמו גוף שלישי,לזרוק תנשק על הריצפה,להרים תנשק מי הריצפה,לקנות בגדים כובעים חולצות ולהתאים אותם על הגוף,עיצוב מחודש לתחנת המשטרה,אזיקים,4 חנויות מכוניות שונות,ועוד מלא אפשרויות.... ההודעה נערכה ע"י Dons, לפני 7 חודשים SAMP RP
||
|
פורסם לפני 7 חודשים
שם פרטי: דויד / זכר
#12 |
||
|
מנכ''ל האתר קבוצה: מנכ''ל האתר הודעות: 1,983 סקייפ: לא ידוע הצטרף לפני 8 חודשים |
שיהיה בהצלחה.
תודה לערן חיים על היפיופה למעלה :) וכאשר תעלה על ליבך מידת היראה תן ליבך להבין, להשכיל ותשמר מן מהחטא |
||
|
פורסם לפני 7 חודשים
שם פרטי: אלי / זכר
#13 |
||
![]() מנהל פורום עיצוב וגרפיקה קבוצה: מנהלי פורום הודעות: 1,158 סקייפ: לא ידוע הצטרף לפני 8 חודשים |
ציטוט פורסם במקור ע"י Dons לפני 7 חודשים ציטוט פורסם במקור ע"י WebMaster לפני 7 חודשים ציטוט פורסם במקור ע"י Dons לפני 7 חודשים אחי זה מוד יחודי לפי מה שהבעלים שקניתי מימנו תמוד אמר לי ואין אותו לעוד אנשים ציטוט פורסם במקור ע"י CsPlayer לפני 7 חודשים 0 אנשים עכשיו מחוברים?... השרת נפתח אתמול ב00:00 בלילה אז מה נראה לך הוא יבוא ויגיד לך העתקתי לך מוד שיניתי אותו הוספתי קצת דברים תשלם לי הון? לפי איך שאני מכיר אנשים....... הם לא יעשו את זה! ורואים שהמוד מועתק.. אני מתמצא בRP ולכן אני יודע. --------------------- 1. למה המוד באנגלית? 2. למה הוא בנוי בצורה שרק מתכנתים בחו"ל בונים RP אם אתה מבין למה אני מתכוון (תכנות בקודים אחרים ומודים הרבה יותר שונים מהRP הישראלי.. שבכלל לא מקודם פה) 3.כשאני נכנס לסרבר כתוב [Sever] (אני יתרגם את זה ישר): השם צריך להיות במבנה X_X (בחו"ל, שוב אם בא לך לקבל עוד פיילים אתה מוזמן לפנות אליי, בכ"מ זה לא עניין שלי הבחירה שלך במוד מוכן או לא, זה עניין שלך. בהצלחה לא יודע..... זה שקניתי מימנו אמר שעזב תתיכנות והכל והוא מוכר תמוד שלו... הכל יכול להיות ורק קניתי תמוד.. אחי רק ליפנה 4 ימים שילמתי 150 ש'ח על המוד אני רוצה אז לנצל תמוד למרות שאישית אהבתי תמוד יש לו מלא אפשרויות גמו גוף שלישי,לזרוק תנשק על הריצפה,להרים תנשק מי הריצפה,לקנות בגדים כובעים חולצות ולהתאים אותם על הגוף,עיצוב מחודש לתחנת המשטרה,אזיקים,4 חנויות מכוניות שונות,ועוד מלא אפשרויות.... היית יכול לשלם פחות, בכ"מ הייתי ממליץ לך לא לקנות ממנו יותר אלא אם כן הוא מתכנת מחו"ל מעצב WEB, מעצב אתרים, לוגואים, באנרים.
פרטי יצירת קשר: אימייל- flyflayer177@gmail.com או בהודעה פרטית. המשך יום נעים לכולם :) |
||